HATAY / YAYLADAĞI - Bozlu İspir Baram İlkokulu

Bozlu İspir Baram İlkokulu

Adres
BOZLU MAH. KARAHASANLI 2 SK. BOZLU İSPİR BARAM ILKOKUL VE ORTAOKUL BLOK NO 7 YAYLADAĞI / HATAY
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Bilimin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
Öğrenci mevcudu 105
Ulaşım
Ulaşım sıkıntısı yoktur. Köy arabaları ve Yayladağı dolmuşları ile sürekli ulaşım imkanı mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Yayladağı ilçesine bağlı Bozlu Mahallesinde bulunan okulumuz havadar, güneşli, yılın her mevsimi rüzgar alan şirin merkez mahalledir.
İl merkezine 17 km ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.